ArkielämäYleinen

Shibalenkkejä Jyväskylässä

T ja E kuikuilevat toiveikkaana faneja ja rotutovereita.

Korona-aika katkaisi Jyväskylän mukavan shibalenkkiperinteen, joten…


Tiikerin ja Entsyymin epävirallisille shibalenkeille voi liittyä mukaan Jyväskylässä. Kävelemme sunnuntaisin klo 12 Kuokkalan koirapuiston parkkikselta alkaen parin kilometrin lenkin takaisin koirapuistolle.


Huom! Hit or miss -varoitus. Nämä on tosiaan täysin epävirallisia shibalenkkejä, jotka perustuvat siihen, että yleensä käymme sunnuntaisin joka tapauksessa tuollasella päivälenkillä. Eli lenkki voi meidän osalta peruuntua ilman erillistä ilmoitusta, jos sataa kaatamalla, tulee joku este tai emme edes ole kaupungissa tms. Siinä tapauksessa viikon päästä uusi yritys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *