Nyt oli niin hyvä ostos vahingossa, että seuraa koiranpetiesittely. Tuollanen eläinkaupan pilipalituotteelta vaikuttava 30 e peti oli meillä yllättäen hitti.

Ensimmäisen viikon aikana petiä katsottiin karsaasti, ja nukkumapaikaksi kelpasi ihan mikä tahansa muu paikka vaikka pedin vierestä lattialta. En tiiä haisiko siinä aluksi jokin teollisuuskemikaali liian oudolta vai oliko koko koiranpedin konsepti outo. Sinne män 30 e hukkaan…

Kunnes sitten yhtenä aamuna havaitsin Tiikerin muotoisen kerän keskellä petiä. Vihdoinkin! Gotcha! Lähes heti perään sama havainto Myystä. Ja sitten ne molemmat päättivät, että peti on ihan paras ja alkoivat nukkua siinä vierekkäin. Toisinaan Tiikeri röhnöttää pedillä liian leveästi, mikä johtaa vuoropuheluun pedin jaetusta käyttöoikeudesta esim. keskellä yötä, joten talossa on toivon mukaan hyvä äänieristys.

Shiballe on tietenkin hirmuisen tärkeää, että pedissä on kurottuja kuopakkeita, joihin nenän voi asetella torkkumisen ajaksi suojaan.

Lisäksi T ja E haluavat korostaa, että alkukantainen imago ei ole mitenkään ristiriidassa ”ergonomisen tiedostamisen” kanssa! Samanlainen tai ihan vastaava pehmopeti löytynee helposti ilman tarkempaa ohjeistusta, ja blogi on ja pysyy maksumainosvapaana vyöhykkeenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *